När tvätten blir till högar...

Jag brukar i normala fall vara jäkligt snabb med att tvätta och sedan få undan den rena tvätten, men av någon anledning har jag halkat efter och därför fått tvätta enorma högar med tvätt de senaste två dagarna. Detta har resulterat i stora BERG som måste vikas. Ett helt rum fullt för att vara exakt. Det som inte fick plats i IKEA-kassarna ligger i stora högar på soffan, bordet, golvet - ja överallt.
 
Varje gång jag går förbi detta rum (100000003 gånger per dag) så stöööör jag ihjäl mig. Det där med tvätthögar är liksom inte jag. Det är sådant som jag har sett hos andra småbarnsfamiljer men tänkt att det aldrig skulle hända mig. HAHA! Det är bara att inse... med två barn så är man där.
 
Imorgon ska jag köra ut ungarna och mannen i trädgården och ägna mig åt vikning i några timmar. Tjoho!
 
Apropå imorgon, då ska vi åka och hälsa på vår fina Nero i sitt nya hem. Som jag saknar honom! Det går inte en enda dag utan att jag tänker på honom! Det känns lite vemodigt, jag vet ju att jag kommer vilja ta med honom hem igen :(
 
Idag har jag stått i köket nästan hela dagen. Vi hade 1,5 kg köttfärs som snart går ut så jag har gjort en köttfärspaj med kantareller (supergod!!) och en köttfärssås som hamnade i frysen till kommande middagar.
På eftermiddagen gick vi en promenad hela familjen och nu har mannen åkt till jobbet igen. Det är inte så mycket mer än såhär man orkar med när det är natt-jobb-helg :) 
 
Nu ska L göras iordning för sängen. W har fått lite lördagsgodis och myser i soffan framför Masha och Björnen. 
 
Trevlig lördagskväll!

Kommentera här: