Inreda med koppar.

Jag har fått värsta inredningssuget på sista tiden! Tänk att få måla om, köpa nytt, pyssla och fixa. Jag tror att det har att göra med att hösten är på ingång, jag vill alltid boa lite extra då :)
Idag har jag köpt lite saker till vardagsrummet. Ett kopparfat, två ljuslyktor i guld/koppar och en krukväxt. Så himla fina! Jag har även köpt ett brickbord och några blockljushållare i koppar + blockljus, men de har jag inte hunnit packa upp ännu. Tanken är att vi ska byta ut soffkuddarnas fodral också, men jag vet inte riktigt till vilken färg ännu och det är billigare att köpa på nätet.
Det märks verkligen att det är inne med kopparföremål nu. Och jag förstår varför det är populärt, det är ju så jäkla snyggt! Jag älskar att varva kopparföremål med grått rustikt och gröna växter.
 
Såhär blev resultatet på vardagsrumsbordet, nu återstår det att se hur länge det får stå ifred för barnhänder och djurtassar :P
 
 
 

Enorma boobz efter bebis.

Idag har vi varit på en shoppingtur. Jag passade på att uppdatera garderoben lite (med betoning på lite eftersom jag ska gå ner i vikt) och köpte en kofta, en kjol och en bh. Den sistnämnda köpte jag på Triumph där man betalar lite mer för rådgivning och kvalitet. En jättegullig tjej hjälpte mig med att hitta en passande BH till mina, numera ENORMA, boobz.
Innan barn var jag småbystad, typ B-kupa (möjligtvis liten C) och ganska smal, efter barn har jag nu fått erfara att brösten gjort en enorm växtspurt. De mäter inte mindre än en F-kupa (!!!!!) konstigt att inga kläder sitter bra längre... Även om jag tar på mig en tröja i rätt storlek så går det liksom inte att knöka in tuttarna och knytblusar/klänningar ska vi inte tala om!
Jag hoppas verkligen att brösten krymper med viktminskningen för det är varken snyggt eller praktiskt i dagsläget. Jag föredrar små, alla dagar i veckan!
 
 
Hur upplevde ni att era bröst förändrades under och efter graviditet? Jag tänkte att mina skulle gå ner lite i storlek när jag slutade amma, men icke. Å andra sidan har jag rätt mycket överflödigt fett på hela kroppen så jag antar att det sätter sig en del på tuttarna också..
 
 

Härliga Torsdag.

Lite dåligt med uppdateringar här i bloggen, men man får väl vara nöjd med ett inlägg per dag när dagarna går i ett och man är ensam med två små gryn kvällstid.
 
Idag har det varit en del trädgårdspyssel i sällskap av W. Hon är så söt när hon går med sin lilla vattenkanna och skvätter på rabarbern! Sedan har vi plockat upp den sista potatisen och flyttat en gurkplanta.
På eftermiddagen rörde jag ihop en supergod pastasås med champinjoner, lök, tomater, bacon och en MASSA ost. Nyttigt? errhhm nej. Men den går hem både hos min man och dotter <3
Nu är båda ungarna i säng och jag njuter av lite egentid framför tvn med hunden vid fötterna. Underbart!
 
Imorgon är min man ledig igen. Så skönt! Då ska vi träffa prästen för dopsamtal och sedan blir det en eftermiddag med mässa, karuseller och loppis :)

Nu är det bara 4 dagar kvar till Barcelona! Som jag längtar! :D :D