Samsovning med bebis.

Inatt prövade jag samsovning med L. Tanken slog mig att jag faktiskt inte samsovit på riktigt med honom tidigare. Jag har haft honom i sängen, ja. men han har alltid sovit i sitt babynest eller i andra delen av sängen med eget täcke, Inatt lät jag honom ligga tätt tätt intill under mitt täcke och som han sov! Han rörde sig ju lite såklart men inte alls lika fladdrigt som han brukar. Vid 1.30 började han böka lite mer och jag tänkte att han kanske var hungrig, men han vaknade faktiskt inte förrän vid 4 för mat. Sedan somnade han relativt lätt om och sov ända fram till 7. Jag vet inte om det är en tillfällighet men inatt ska jag testa igen så får vi se.

Det var ganska mysigt att ha W på ena sidan och L på andra, men väldigt trångt och varmt. Man ligger ju dessutom som en räka själv så man sover ju inte superbra direkt. Ni som samsover med era barn, hur sjutton ligger man på ett bra sätt utan att få kramp i armen som man har under/runt/över barnet?
 
Någon som känner igen sig? ;)
 
 
Idag ÖSER regnet ner. Det är höstfeeling deluxe och vi glider runt i myskläder och sockor. Jag och W var ute en sväng för att titta på när grävskopan river vårt stall, Vi har nämligen ett gammalt stall på tomten som är genomruttet och nu var det dags att ta ner det innan vinterns snö gör jobbet.
 
På eftermiddagen har jag kört lite hemmaspa. Tagit ett långt varmt bad med badolja, rakat och skrubbat hela mig, filat fötterna och kört en ansiktsmask. Ljuvligt! Nu är jag redo för en helkväll i soffan igen ;)

Kommentera här: