Min viktminskningsplan.

Så, imorgon är det äntligen dags. Trots att det bara är mitten av Augusti så räknar jag det som att hösten 2016 officiellt är här och det innebär att jag en gång för alla ska ta tag i min vikt.
 
Jag låg på latsidan mellan mina graviditeter och sket fullständigt både i att röra på mig och äta mindre onyttigt. Tänkte att jag ändå skulle bli fet igen när jag blev preggo nästa gång :P

Så från och med nu är det vägning på måndagar och slut på sötsaker. Jag ska börja med att justera min kost, äta mindre portioner och inte småäta på kvällarna. Godis/snacks och vin får endast intas en dag i veckan (max) och sötsaker i övrigt får bara intas vid eventuella födelsedagar/högtider.
Jag ska också försöka att röra på mig mer. Tyvärr är jag en riktig soffpotatis som inte gillar att träna men med två små knoddar så blir det ju en del spring ändå + städning av 200kvm hus, gräsklippning i enorm trädgård osv. Ska dock klämma in mammamage-träning och något konditionspass i veckan (cykling, power walk etc).

För tillfället så ligger jag ca 8 kg över startvikt vid första graviditeten (5+ efter första förlossningen och 2+ efter andra). Inte så farligt tycker ni kanske. Nej visst, men med lite övervikt redan innan så är mitt mål ändå att gå ner minst 13 kg.
 
Nu kör vi!!! 
 
 

Kommentera här: