Söndagskoma.

Det blev en fullspäckad dag idag trots trötthetskoma. Jag har hunnit rulla 2 kg köttbullar, rensa barnens garderober, gå igenom höst/vinterkläder/skor, plockat grönsaker i växthus/pallkragar och såklart hunnit mysa med mina små grodor <3
 
Nu är jag SVINIGT trött. Barnen har just somnat, jag har duschat och tvättat håret och det är dags för soffmys. Tror det blir lite ost och kex med ett glas vin framför några avsnitt av Homeland.
 
Imorgon börjar allvaret igen. Min man ska gå tillbaka till jobbet efter semestern och jag blir ensam med barnen. Det känns både tråkigt, läskigt och jobbigt! Tråkigt för att semestern gick såhåå fort och vi har haft väldigt mysigt hela familjen (vill ha mer!), läskigt för att jag egentligen inte varit ensam på riktigt med två ungar ännu. Visst det var några arbetspass mellan förlossning och semester som jag hade båda men då var ju L så liten att han bara sov - HELA tiden. Jobbigt för att min man rivstartar med 4(!!!!!) nätter och som jag skrev i förra inlägget så sover ju inte L superbra, båda ungarna är dessutom förkylda med hosta och snor.... Wish me luck.
 
Som sagt, imorgon är det vardag igen och nu ska jag en gång för alla ta tag i min vikt. Mer om detta i nästa inlägg.
 
 

Kommentera här: