Dop-planering.

Så var det dags för dop igen!
Förra gången var hösten 2014 och min lilla tjej var 4 månader gammal <3 Jag minns att det var fruktansvärt varmt i kyrkan och W var sååå tung att stå och bära på (vi hade inga faddrar).
L är aningen äldre (och tyngre) så det blir intressant att se hur tufft det blir den här gången! Vi ska vara i samma kyrka som sist men vi kommer att ha mottagningen på ett annat ställe, tyvärr. Jag älskade den lilla stugan som vi hade dopfikat i men den var redan bokad vårat dopdatum.
Sist var temat rosa (förvånande) och denna gång ska det vara blått tema med stjärnor. Så fint!
Jag planerar att bjuda på tårta, cakepops och cupcakes. Jag ska också tillverka en vimpel till ena tårtan och kanske en vimpel till väggen, som vi hade sist. Det blir ballonger och kanske någon bordsdekoration.
Precis som förra gången så bjuder vi bara släkten. Det känns som att det blivit så stora kalas när W fyllt både 1 och 2 så därför vill vi ha det lite mer intimt. Det är ju trots allt en familjetradition.
 
Eftersom dopet kommer veckan efter Barcelona så gäller det att planera tiden väl nu. Det är en hel del som ska bakas och jag måste hinna beställa hem alla saker som behövs till dekorationer osv.
 
Här kommer lite bilder från W:s dopfika: